Tiden går och vips är kattungarna snart 8 veckor. Vi har haft finbesök av Carina Westlund, Pytteligans uppfödning i Sandviken, som hjälpt oss med veckans extra fina bilder. Alla kattungarna växer och mår bra. En kortare episod med lösa magar har vi gått igenom, och alla har klarat sig bra genom pärsen. Nu har kattungarna egna sidor. Klicka på deras namn på kattungesidan så får ni mer information om charmtrollen.
 
Picture
Nu finns bilder på kattungarna när de är 4 veckor. Klicka på bilden!
 
Nu finns det 3-veckorsbilder på hemsidan. Klicka på bilden för att komma dit!
 
Nu finns det äntligen bilder på kattungarna på hemsidan. Bara att klicka på kattungar så hittar ni några bilder där. :-D. Myrsky är på date hos en ny kille, då Cicer inte är tillgänglig för ett nytt försök just nu. Vi håller tummarna att allt går vägen denna gång.
 
Senaste helgen 2013-05-25 & 2013-05-26 har Garion varit på utställning i Bollnäs. Detta var sista tillfället att tävla med honom som senior, då han fyller 10 (och blir veteran) i slutet av juni. Han lyckades med att bli Best In Show Senior båda dagarna, och avslutar därmed sina utställningar som Senior med flaggan i topp!!!
På lördagen lyckades han även bli nominerad till panelen (finalen) som fertil hane. På söndagen fick han utmärkelsen Bäst i variant, men lyckades inte ta sig till panelen. Husse & matte är så stolta över vår superkille Garion!
 
Goda nyheter! Garion & Blizzard bebisar har kommit. Hela 6st blev det. 1 bruntabby, 1 blåtabby, 1 rödtabby och 3 st helvita. Bilder & kön presenteras inom kort.
 
Ni som följer oss på Facebook har säkert uppmärksammat att vi förlorade kullen mellan Cicer & Myrsky. Cicer är inte tillgänglig för avel just nu, så vi har varit på jakt efter en ny fästman till henne. Jakten har gått bra och vi kommer presentera honom så snart vi vet att Mysrky är dräktig.

Blizzard & Garion kommer med all sannolikhet att bli föräldrar nästa vecka. Blizzard är stor som ett hus och har gått upp mycket i vikt. Vi väntar med spänning på vad hon har i magen. Hör gärna av er om ni har några frågor om kullen. 

Test

4/25/2013

1 Comment

 
Tog en snabb bild på Garion. Testar om mobilappen fungerar.
 
Första inlägget på bloggen. Här kommer ni kunna läsa nyheter och titta på bilder om våra katter och vad som händer runt dem. Mer information kommer när det närmar sig kattungar v.20.