Nu finns det nya bilder på Myrsky & Generalens bebisar. Klicka på bilden för mer information.
Ghost Rider har nu flyttat till sitt nya hem och vi önskar Ylva med familj mycket lycka till!
 
Picture
Nu har Myrsky & Generalens bebisar blivit hela 10 veckor. Tiden går jättesnabbt och vi är så stolta över hela kullen. Kontakta oss gärna om ni har några funderingar! Klicka på bilden för att komma till kattungarna!

Picture
Chiaro tittar ut ur ett regnblött fönster. Vi letar hem för de vita snyggingarna! Klicka på bilden för att komma till kattungarna!

 
Picture
Figlio har varit på utställning två helger i rad. På båda utställningarna lyckades han bli nominerad till panelen (domarens bästa katt). Han skötte sig otroligt bra och vi är så stolta över honom. I söndags var vi i Uppsala på utställning, och då kom även hans bror Ombra också. Tack snälla Anna & Nicke för att ni tog med honom!

Kattungarna växer så det knakar. Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive kull!

 
 
Nu har Blu hittat till sitt nya hem i Stockholm. Vi önskar honom lycka till. Klicka på bilden för fler bilder på kullen.
Myrsky & Generalens bebisar växer så det knakar. Nya bilder på dem hittat ni om ni klickar på bilden!
 
 
Nu finns det bilder på Myrsky & Generalens bebisar! Klicka på bilden för mer info!

Nya bilder på kattungarna i första kullen.

 
Tiden springer fram och kattungarna är nu 13 veckor gamla. Luce & Ombra är bokade. Vi söker fodervärd alternativt ny ägare som vill avla/ställa ut Figlio. Hör gärna av er om ni vill veta mer!
Klicka på bilden för att komma till kattungarnas egen sida.
 
Kattungarna är nu 10 veckor gamla och busar hela tiden! Luce är bokad och intresse visat för Ombra och Figlio. Klicka på bilden för att komma till kattungarnas sida! 
 
Nu finns det nya bilder på kattungarna. Vi har upptäckt att Blu (på bilden nedan) inte är en hona, utan en stor och stark HANE :) Vi kan också presentera vår kommande kull mellan Vår Myrsky & GIC S* Wildwoods General. Se mer här!